Het nieuwe programma komt eraan!

Wat zou er eigenlijk nieuw kunnen zijn als we het hebben over de oude en tijdloze wijsheid die via de theosofie tot ons komt? Eigenlijk niets natuurlijk. De antwoorden zijn daar, maar de vragen die wij in de 21e eeuw stellen, vanuit het punt waarop wij in onze individuele of gemeenschappelijke zoektocht zijn aangeland, zijn aan verandering onderhevig.

Zo proberen we in ons lezingenprogramma ieder jaar vanuit een andere invalshoek ons begrip van de tijdloze wijsheid te verdiepen. Afgelopen jaar was ons thema: “Struikelend op het pad” en hebben we gekeken naar zowel de hindernissen als het “hulpaanbod” op het pad van de spirituele reiziger. En dit jaar zal ons overkoepelende thema zijn: “Bronnen van wijsheid”, waarbij we speciaal aandacht zullen schenken aan hoe die ons handelen kunnen beïnvloeden.

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan dit nieuwe lezingenprogramma voor het seizoen 2024/2025. Bijna alle sprekers en spreeksters zijn bekend met hun onderwerp. Houd de website in de gaten, zodra het programma definitief is wordt het hier gepubliceerd!

 

 

Aankomende evenementen